Dolfijnenfilms Top 5 – Films met dolfijnen

Films kijken: wie houdt daar nou niet van? In de avond lekker op de bank, om te kijken met de hele familie naar je lievelingsdier: de dolfijn! Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met de 5 leukste dolfijnenfilms.

Dolfijnenfilm 1 – Flipper

Flipper de dolfijn is terug in een nieuw spektakel. Samen met Sammy gaat Flipper op avontuur om alle vijanden te verslaan. Tijdens hun avonturentocht, ontmoeten ze nieuwe vrienden en leren ze allerlei nieuwe dingen. Ben je opzoek naar een echte familiefilm? Kijk dan niet verder, Flipper de dolfijn is dé familiefilm met dolfijnen.

Dolfijnenfilm 2 – Dolphin Tale 1 & 2

Dolphin Tale 1 en 2 zijn prachtige films over de band tussen mens en dier. Sawyer ontmoette een gewonde dolfijn, die hij Winter noemt. Winter verliest haar staart, zonder staart kan ze natuurlijk niet in het wild overleven! Maar Sawyer zet alles op alles om een nieuwe staart te krijgen voor Winter. Of dat lukt, zie je in de film…

Dolfijnenfilm 3 – Free Willy

Free Willy is een hartverwarmende film over de vriendschap van een klein jongetje en een orka, genaamd Willy. Willy woont in een te klein bassin in een waterpark, zonder familie. Toch lijkt het alsof niemand doorheeft waarom Willy zo verdrietig is, behalve Jesse (12 jaar). Jesse zet alles op alles om Willy vrij te krijgen…

Dolfijnenfilm 4 – Eye Of The Dolphin

Alyssa is 14 jaar en woont bij haar oma. Als ze naar haar vader, die niet van haar bestaan afwist, wordt gestuurd, blijkt dat hij een dolfijnenonderzoeker is. Alyssa kan, net zoals haar vader, praten met dolfijnen. Het onderzoekscentrum van de dolfijnen moet een attractiepark worden, maar dat probeert Alyssa tegen te houden!

Dolfijnenfilm 5 – Flipper & Lopaka 1

Voor de iets jongere kijkers, is Flipper en Lopaka een hele geschikte film. Flipper redt een kind van het eiland Iloka van verdrinking. Dit kind is de dolfijn natuurlijk erg dankbaar, een hechte band tussen de twee is het gevolg. In de films van Flipper en Lopaka zie je alle avonturen die ze samen beleven.